Hei, olemme monialayritys Iisalmesta ja toimintaamme kuuluu koulutuspalvelut, avustavat-/miestyöpalvelut, korjaamopalvelut, pienkuljetuspalvelut sekä uutena palveluna autojen varaosa myynti.

Toimimme tarvittaessa koko Suomen alueella.

Koulutuspalveluihin kuuluu Työturvallisuus- jaTieturva 1-kortit, Ensiapu (EFR), ADR ja Kuljettajan turvallisuuskoulutukset, ammattipätevyyskoulutukset (mm. Ennakoiva ajo, Trukkiturvallisuus, Ajo- ja lepoaika sekä piirturit, kúorman sidonta) ja ajokorttikoulutukset (kaikki ajokorttiluokat).

Myös liikenneopettaja– ja kouluttajapalvelut yrityksille 30 vuoden kokemuksella.

Avustava-/miestyöpalvelun kautta on mahdollisuus saada apua erilaisiin työtehtäviin. Kokemusta löytyy kuljetustöistä, kaivuu- ja konetöistä, rakennustöistä, maatilan töistä sekä erilaisista hitsaus- ja korjaus- sekä asennustöistä.

Korjaamo palvelee Teitä auto- ja konekorjaus ja huoltotöissä sekä hitsaustöissä.

Auton osien varaosamyynti on nyt myös mukana palveluissamme ja tulemme kehittämään palvelua isommaksi kevään aikana. Tavoitteenamme on palvella osamyynnissä teitä kattavasti ja asiantuntevasti myös ilta-aikaan sekä viikonloppuisin. tällä hetkellä osat saadaan pääsääntöisesti seuraavalle arkiaamulle, mutta kehitämme palvelua myös niin että yleisimmät osat löytyvät hyllystä.


YHTEYSTIEDOT

Pertti Mattinen

044 3080210

pertti.mattinen@hotmail.com


Tuomo Mattinen

044 5005480

tuomo.mattinen@gmail.com


OTA YHTEYTTÄ JA KYSY TARJOUS OMIIN TARPEISIINNE!